Gulvservice? – Her er den bedste gulvservice i Danmark

Professionel gulvservice er din garanti for solidt gulvarbejde

Gulvservice er en samlet betegnelse over forskellige processer indenfor gulvrenovering. Vores speciale er gulvservice og ikke andet, det vil sige:

Gulvafslibning
Gulvafhøvling
Gulvbehandling

Vi er ikke som en række andre gulvservice firmaer, der også udfører erhvervsrengøring, hækkeklipning og andet. Vi har specialiseret os i det vi er gode til – renovering af trægulve.

Hvad forstås ved gulvafslibning?

Gulvafslibning er en proces der bruges til opfriskning og renovering af trægulve. Her bruges en gulvslibemaskine som har en valse hvorpå de er påsat sandpapir. Ved en gulvafslibning fjernes den gamle overfladebehandling og 0,5 til 1,0 mm af selve træet. Afhængig af gulvets beskaffenhed startes der med en grovkornet sandpapir 24 eller 36 hvor efter der typisk bruges korn 60, 80 og 120 for at få den rette overflade. Herefter påføres en gulvbehandling med:

• Sæbe
• Olie
• Lak
• Voks
• Lud

Gulvafhøvling er også en mulighed!

Der hvor en gulvafslibning kommer til kort, kan der med fordel udføres en gulvafhøvling. Til en gulvafhøvling bruges en gulvhøvl som er en maskine der skrabet overfladen men en række små klinger som vi kender fra sløjdtimerne. Affaldet fra en gulvafhøvling er høvlspåner. Efter en gulvafhøvling foretager vi en gulvafslibning for at få den rette finish. En gulvafhøvling bruges typisk ved meget hærgede trægulve med mørk fernis, skibslak, limrester, maling eller andre belægninger. Det kan også være nødvendigt med en gulvafhøvling til at rette et skævt eller bølget gulv. En gulvafhøvling er en ekstrem proces som kun bruges i nødstilfælde, for der fjernes typisk 2 – 4 mm af trægulvet.

Kontakt os gerne for yderligere information om gulvservice, vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.