Gulvpleje

Gulvpleje bruges til at forstærke og forskønne boligens trægulv. Plankegulve eller parket plejes forskelligt hvilket betinges af beskaffenhed og overflade. Den korrekte gulvpleje afpasses efter vedligeholdelsen og rengøringen i privaten.

Gulvpleje
Gulvpleje

Hvad forstås ved gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med træ og trægulve i privatboligen. parket og plankegulve giver privaten noget ganske specielt, i stuen, gæsteværelset eller et hovedkontor i en virksomhed. Træ giver en snert af velbefindend, finhed og behagelighed på én gang. Ved at pleje, rengøre og vedligeholde et plankegulv korrekt, vil du skaffe dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der anvendes de passende plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af gulve af træ. Fejl brug af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan endvidere give problemer at forlade plankegulve for vådt ved gulvvask. Ligegyldig hvilken overflade gulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over rum tid. Stærke rengøringsmidler på plankegulve eller parket kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af olie, lud og lak plankegulve?

Har du et ludbehandlet parket eller plankegulv skal det vaskes med sæbespåner eller en specialsæbe til trægulve. Gulve med lak kan med fordel vaskes med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan rengøres med gulvsæbe eller oliepleje, som meget enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvrengøring og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder god vejledning om gulvvedlgieholdelse, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Dersom boligen har et grimt og slidt parket eller plankegulv, kan fristelsen være gulvudskiftning og bortsanering. Tit behøver du ikke at udskifte dit parketgulv, men kan indskrænke sig til en slibning. Gulvspecialisten har en god del slags gulvrenovering, herunder høvling, behandling og gulvafslibning  så dit udtjente trægulv forvandles til nyt. Vi benytter fuldslibning, let slibning og gulvafslibning til opfriskning.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver mange gange det flotteste udfald. Her slibes træet helt, så gulvbehandlingen påføres nyslebet træ. Herefter kan der påføres en ny overfladebehandling med lud, sæbe, olie og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes planke eller parketgulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Metoden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med voks, olie, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til yderligere en gulvbehandling. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om afslibning, vedligeholdelse og rengøring og gulvpleje

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote