Gulvmand

Gulvmand tilbyder sin håndsrækning indenfor gulvrenovering, gulvforbedring samt arbejde med gulve. Vores gulvmand er ekspert i gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling af parket- eller plankegulve, og han rådgiver dig gerne om gulvopfriskning og andet arbejde med trægulve. Uagtet dit trægulvs stand findes der en god løsning.

Gulvmand
Gulvmand

Hvorfor en gulvmand?

Skal dine plankegulve og parketgulve have en opfriskning? Så kan du enten vælge gør-det-selv afslibning eller benytte en erfaren gulvsliber. At foretage afslibning selv er vanskelig og kan ende fatalt. Således anbefales at anvende en kompetent gulvspecialist med erfaring i kvalitets gulvafslibning. Gulvmanden har blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • gulvopfriskning
  • afslibning af køkkenbord
  • gulvdekoration
  • behandling af udendørs dørtrin
  • afslibning af træterasse

Ønsker du en billig gulvmand?

Ved at benytte os som gulvfirma, får du en billig gulvmand med en god del evner og stor erfaring. Billig afslibning er nødvendigvis ikke dyrere end selvgjort gulvafslibning, derfor opfordre vi tll at bruge en professionel og erfaren gulvmand. Hos os får du gulvarbejdet udført rigtige til en fornuftig slibning pris. Her fremtryller vi et smukt trægulv med kvalitet og slidstyrke der ikke koster for meget.

Gulvekspert, fagmand og gulvspecialist?

En god del tror fejlagtig, at det dyreste gulvfirma også er det bedste. Men tro mig, det er de ikke. Lave faste omkostninger veksler vi til billig afslibning priser for vore kunder, hvilket kommer dig til gode. Som fagmand og specialist får du gulvteknisk og træteknisk vejledning samt en rigtig god gulvservice. Vores gulvsliber høre efter til dine forventninger, drømme, krav og skræddersyr den perfekte løsning til dig.

Hvor finder jeg en lokal gulvmand?

Om du bor i Hirtshals, Nakskov eller andre steder i landet, så hjælper din lokale gulvmand dig. Vi er et gulvfirma med gulvmænd spredt ud over hele landet, som bor tæt på dig. Uanset hvor du bor i danmark, er gulvmanden nær.

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote