Gulvfirma

Gulvfirma gennemfører alle slags gulvafhøvling, afslibning og behandling af plankegulve eller parketgulve. Ring eller skriv gerne til vores forretning og dygtige gulvfagmand for en samtale om dine ønsker og krav til et nyafslebet trægulv. Som professionel gulvpartner, lytter vi til dig og udfærdiger en overfladeløsning som tilpasses dit ønske. Herefter vil vores håndværker trylle og give dig en løsning som du kun kan være henrykt over.

Gulvfirma
Gulvfirma

Hvornår benyttes et gulvfirma?

Kvaliteten af vores gulvforbedring kan eksempelvis ses på mængden af stamkunder, som vender tilbage igen og igen. Vore flinke medarbejdere udfører herved en ualmindelig god gulvservice med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Hvordan findes et godt gulvfirma?

Alle former for afhøvling tilbydes af os, – dit lokale gulvfirma  Herunder:

  • gulvreparation
  • afslibning af gulv pris
  • gulvmodernisering
  • afhøvling bordplade
  • afslibning af plankegulv

Samtale om dine gulve af træ skaber et okay samspil, der danner basis for opfyldelse af dine behov og ønsker . Herefter laves gulvrenoveringen som aftalt efter dine ønsker og drømme. Vi Kører i København, Odense og Aarhus samt resten af landet samt kan tiltræde med kort varsel.

Kan gør-det-selv slibning anbefales?

Gulvafhøvling, gulvbehandling og afslibning kan foretages selv, uanset om anvendelsen af et gulvfirma giver vel uført gulvresultat. Et gulvfirma som vores, har erfarne håndværkere med ekspertise og rutine. Her anvendes ene og alene de aller fornuftigste gulvmaskiner og gulvprodukter med bedste slutresultat til følge. Kontakt os og undgå, at dit selvgjort gulvprojekt ender galt. Vi har flinke medarbejdere til at føre de gevaldige stærke gulvslibemaskiner. Gulvslibemaskiner som kan destruere gulvet ved fejlhåndtering. Gulvafslibning, gulvvurdering og gulvfejning er et svært metier, og må derfor udføres af en dygtig medarbejder.

Hvorfor benytte et gulvfirma?

Afslibning og gulvafhøvling som udføres af en professionel gulvmand er din sikkerhed for godt udført gulvrenovering. De stor maskiner til gulvafslibning må navigeres nøjagtigt og tilpasses trægulvets egenskab. Afslibningen udføres med sandpapir og består af flere forskellige afslibninger. Den første afslibning udføres med en grov sandpapir som efterhånden skiftes til finere og finere. Når den endelige sandpapir har været benyttet er træet klar til en gulvbehandling med hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie eller bejdse. Gulvslibningen kaldes også en fuldslibning bestående af: grovslibning, mellemslibning, polering, let slibning. Selvgjort afslibning af gulve foretages ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til gulvslibning kan foretages hos byggemarkeder og gulvfirmaer i de større byer. De er ofte misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige materialer. Gulvmaskiner, hvor valsen ikke er plan, ødelægger trægulvet. Ved at benytte et professionelt gulvfirma holdes et højt kvalitetsniveau hver gang, og opgaven foretages altid tilfredsstillende.

 

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote