Alt om gulvafslibning og efterbehandling af trægulve

Gulvafslibning er muligt på slibbare laminatgulve

Vi kan udføre gulvafslibning på træ, parketgulve, plankegulve, lamelgulve og slibbare laminatgulve. Med vore specialmaskiner til gulvafslibning, kan vi afslibe i alle retninger på trægulvet. Gulvafslibning er ofte et bedre og billigere alternation end at lægge et helt nyt trægulv. Især såfremt du grundlæggende er tilfreds med dine eksisterende trægulv. Det er nødvendigt at få udført gulvafslibning hver 10. – 15. år når den gamle lak bliver slidt.

Gulvafslibning udføres med dit behov i fokus

Det er vigtigt for os at du får en positiv oplevelse af os. Kvaliteten og mødet med dig som kunde arbejder vi til stadighed på at forbedre. Vi vil forsøge at skabe en følelse, en oplevelse af et trægulv som du kan li’, for herefter at skabe netop dette trægulv ved gulvafslibning og efterbehandling. Ca. 50 % af vores arbejde er ‘på anbefaling’ fra tilfredse kunder. At være meget fokuseret på miljøet og have tilfredse kunder er grundlaget for vores succes indenfor gulvafslibning og efterbehandling af trægulve.

Vores mål er at give lidt mere og være lidt bedre!

Gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve er vores passion, og vi arbejder løbende på at gøre os bedre til at opfylde dine behov indenfor:

Gulvafhøvling
Gulvservice
Gulvafslibning
Overfladebehandling
Rådgivning og vejledning
Mulighederne er mange, så kontakt os gerne for mere information. Vi udfører gulvafslibning af alle typer trægulve. Gulvbehandlingen kan være forskellig afhængig af dine behov. Vi kan tilbyde et personligt møde med en gennemgang af dine trægulve, for at sikre så godt et resultat som muligt.

Få fradrag for gulvafslibning på din selvangivelse

Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling går ind under renovering af bolig, og derfor kan du få fradrag på din selvangivelse. Du vil modtage en faktura fra os hvor der er anført hvilket beløb du kan fratrække skat. Vi har faste priser på gulvafslibning og gulvbehandling, men vi kigger gerne forbi for en vurdering af gulvets tilstand og for en snak om muligheder.