Afslibning af trægulve fornyer dit hjem med et smukt trægulv

Er der noget bedre end en nyindrettet og nyrenoveret bolig hvor væggene er nymalet og gulvene nyafslebet.  Alene duften af et nyslebet trægulv er henrivende. Med et trægulv der er blevet som nyt med en gulvafslibning er klar til at gå foråret i møde. Lyse rum der udstråler hygge og velvære og fremstår som en visuel forskønnelse til glæde og gavn for boligens beboere og gæster. Forår er en god gang ‘hovedrengøring’ kan være den perfekte anledning til at få foretaget afslibning af trægulvene, malet vægge og oprydning.

Hvordan afslibes trægulve?

Gulvafslibning er en måde at renovere trægulve på. Her bortslibes den oprindelige og slidte overfladebehandling med forskellig kornet sandpapir. Der startes med en grovkornet sandpapir og afsluttes med en finkornet så finishen bliver helt i orden. Herefter er gulvoverfladen klar til at få påført en ny og beskyttende overflade med for eksempel:

• Olie
• Lak
• Sæbe
• Lud
• Voks

Hvor meget støver en gulvafslibning?

Afslibning af gulve støver ikke mere end hvis en hvilken som helst anden type håndværker har været inde og lave noget. De nye slibemaskiner som bruges nu om dage har et kraftigt vacuumanlæg som optager 98% af alt støvet. At gulvafslibning støver kommer vi ikke udenom, men det er ikke værre end at en støvkost kan fjerne det. Med andre ord er støv ingen hindring for at få afslebet sine trægulve.

Hvor lang tid tager en afslibning af gulve?

Afhængig af gulvets beskaffenhed og valget af gulvbehandling, så vil de fleste mindre gulve kunne afslibes og efterbehandles på 1 – 2 arbejdsdage. Dog vil større arealer og særlige krav til efterbehandling kunne forlænge processen. Er du i tvivl, så kontakt din lokale gulvmand eller os. Vi tager telefonen alle dage.